Nama TMJ Dikaitkan Pelacuran, Sungguh Kurang Ajar

Sindiket Pelacuran yang makin hari makin berkembang di Selangor dikatakan mendapat perlindungan dari orang ternama dan ahli politik. Tapi sampai sekarang yang ada cuma dari mulut ke mulut dan dari blog-blog cybertrooper UMNO yang menampilkan ‘fakta’ tanpa bahan bukti.

Tapi kali ini tidak. Blog ini memperolehi bukti bahawa nama IGP dan juga TMJ telah dikaitkan dengan perniagaan yang menyediakan pelacur untuk pekerja asing, terutama dari Bangladesh. Perniagaan yang beralamat di Puchong menyediakan antara 7-10 perempuan dan dikenakan bayaran antara RM80-100 untuk satu jam.

Individu yang berbangsa cina berleluasa dengan menjanjikan ‘protection’ dari Bukit Aman, dan mengambil sejumlah wang untuk Bukit Aman dan TMJ, yang kononnya rapat dengan anak IGP dan anak individu ini.

Tak kan TMJ tergamak sebegitu di Selangor? Sultan Selangor tak murka? Ini tamparan hebat kepada institusi Raja Melayu. TMJ is not a cheapskate.

Perkara ini terbongkar apabila pelabur yang ditipu bahawa ini perniagaan spa dan telah melabur RM20k tetapi dipaksa menambah pelaburan sehinga mencapai RM80k apabila diugut yang TMJ tidak akan bertolak ansur jika bayaran base business cost tidak diselesaikan. Si pelabur meminta pinjaman peribadi dari teman rapat saya, kerana telah 3 bulan tidak dibayar apa apa kerana menolak wang puki yang tidak halal dan tidak ingin menjadi kurang ajar kepada TMJ.

More details soon.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s